Sponsring Lydnads Rally SM för hundar i Värnamo.

Inför SM i Lydnad och Rally för hundar med ca 180 tävlande den 16 – 19 juni 2022 som arrangeras av Värnamo Brukshundklubb blir det en bilaga i Finnveden Nu. Den blir publicerad ca 1 vecka innan tävlingarna. Bilagan i Finnveden Nu utgår i hela GGVV området och till alla hushåll (ca 40000 exemplar)
Bilagan kommer till exempel även att användas som katalog och läggas ut på lämpliga ställen i Värnamo.
Den har plats för annonser och ska innehålla blandad information om hundar.

På tävlingsområdet, som är i anslutning till Värnamo Brukshundklubbs klubbstuga, planeras det förutom för tävlingarna för diverse uppvisningar, utställningar och försäljningar av hund artiklar och i vår restaurang på 1100 kvm säljs det fika och mat.

Kvaltävlingar pågår fredag och lördag, finaler på söndagen. Tävlingarna startas upp på torsdagen med förberedelser, lottning och provhundar. Invigning sker i Värnamo centrum.

122mm bred 88mm hög 1/8 sida4000+moms
122mm bred 178mm hög ¼ sida7500+moms
248mm bred 178mm hög ½ sida15000+moms

I denna stora annons får man möjlighet att sätta upp banderoll på tävlingsplatsen samt ha försäljning av produkter på tävlingsplatsen.
Annonserna blir fakturerade från Finnveden Nu

PDF om Sponsring av tävlingar TRYCK HÄR
PDF beställning av annons, annonsutformning TRYCK HÄR

Försäljningsplatser

Pris för försäljningsplats 1500,00 per 16kvm (4x4m) och 2000,00 per 24kvm (6x4m)
Försäljning av dryck och mat till tävlande och besökande har arrangören hand om.

För El tillkommer per dag 100,00 (medtag anslutningskabel minst 25m)

I bilagan kommer Ert namn att stå under rubrik Försäljning.
man erhåller dessutom 2 rader enligt nedanstående exempel.
Exempel: Företagsnamn/logotype
                  vad man säljer t.ex Hundmat osv.
Logotype och text mailas till falkarna@gmail.com senast 30 april 2022

Frågor till Anders Falk tel. 0738296318 eller per mail falkarna@gmail.com

Värnamo Brukshundklubb årets förening 2018 och årets brukshundklubb tackar på förhand för Er hjälp med att marknadsföra Sponsring Lydnads Rally SM som är vårt arrangemang.

Åter Huvudsida TRYCK HÄR, Boende och mat TRYCK HÄR, Tävling TRYCK HÄR, Funktionär TRYCK HÄR