Nya Corona riktlinjer kommer

Nya Corona riktlinjer kommer

Nya Corona riktlinjer kommer med anledning av de nya rekommendationerna från regeringen kommer Svenska Kennelklubben och Svenska Brukshundklubben under nästa vecka ta ställning till hur det påverkar hund verksamheten.

Centralstyrelsen för Svenska Kennelklubben (SKK) kommer vid sitt nästa möte 9 juni återigen göra en utvärdering av SKK:s rekommendationer rörande tävlingsverksamheten. Självklart kommer dessa överväganden ta i beaktande den förändring från regeringen igår gällande reserekommendationer som gäller från 13 juni.

Senare den 9 juni sammanträder Svenska Brukshundklubbens verkställande utskott för att ta ställning till de riktlinjer som som SKK gör.

Nya Corona riktlinjer kommer 10 juni då båda organisationerna kommunicera utfallet av beslut gällande nya riktlinjer till klubbar och medlemmar oavsett vilken typ av tävling eller aktivitet det gäller.

Fram till dess gäller det som i nuläget finns publicerat på www.skk.se och www.brukshundklubben.se/corona.

Information om de nya djurskyddsreglerna som gäller från 15 juni LÄNK