Reception på Scandic i Värnamo

Bo med spännande design mitt i Värnamo med många inredningsdetaljer kvar från 50-talet. Fri parkering och 15minuters bilåkande till Värnamo Brukshundklubb. Banketten kommer att hållas på hotellet Läs under festligheter där kan du anmäla till banketten på lördagen och buffé på fredagen.

Vi har preliminärt bokat rum till de olika landslagen som respektive lag bokar direkt med hotellet
senast 15 juni 2019 definitiv namnlista till hotellet senast 1 september.
Rummen måste bokas via mail eller telefon och koden Brukshundsklubben2019 måste anges.
Rummen kan ej bokas via Scandics hemsida för att få dessa förmåner och priser.
extra tidig frukostbuffé vid tävlingsdagarna, rejäl frukostbuffé med allt från gröt till ägg och bacon.
Fritt ta med hunden på rummet ( vi behöver dock veta antal hundar per rum)
Under hela vistelsen har frigång till kaffe/te, frukt,
Soppa och bröd finns att tillgå fritt mellan 11.00-17.00 under vistelsen.
Avbokning på kort varsel vid arrangemanget av hotellrum om tävlande åker hem tidigare än planerat, utan kostnad.
Hundarna får inte vistas i säng eller soffa utan att ägaren placerat skydd, skulle detta ske kan debitering ske för extra möbelskötsel.
Om det blir skador på möbler av hund står ägaren för kostanden av reparationerna.

Bokning Mail: varnamo@scandichotels.com
Telefon:+46370656600