English Below
Hotell Tre Liljor

är det charmiga hotellet för så väl affärs- som privatgästen
med trevlig atmosfär och omtänksam service.
Centralt i Värnamo Hotell Tre Liljor ligger precis intill den porlande ån Lagan, mitt i Värnamo.
Här är det nära till butiker, caféer och restauranger i centrum, samtidigt som småstaden erbjuder ett lugn och ett avslappnat tempo.
Tre Liljor är en plats att landa på efter en dag av aktiviter. Ett hotell att komma hem till.
Här finns 39st hundrum, och här kommer banketten att gå av stapeln.

Bokning av Hotell rum sker gemensamt för varje land (lag) till
Värnamo Brukshundklubb definitiv bokning senast 22 Oktober 2018
En lista med namn skickas till Falkarna@gmail.com

Pris: 900 sek/dygn för enkelrum, inkl. hund
975 sek/dygn för dubbelrum inkl. hund

Boka Tryck Här

Accommodation

Hotel Tre Liljor

Hotel Tre Liljor is a charming hotel for as well business and private guests with a pleasant atmosphere and caring service.
Central in Värnamo, Sweden Hotel Tre Liljor is located right next to the rushing river Lagan, the center of Värnamo. Here it is close to shops, cafes and restaurants in the center, while the small town offers a calm and relaxed tempo. Tre Liljor is a place to land after a day of activities. A hotel to come home to.
The hotel offers 39 rooms where dogs are allowed and also hosts the banquet at Saturday evening.
Booking of rooms will be done jointly for each country to Värnamo Working Dog Club 22 October 2018 at the latest. E-mail a list with names of the staying persons to falkarna@gmail.com.
Price
900 SEK/day single room including dog
975 SEK/day double room including dog
You can book the number of rooms by clicking here