Hundkurs för våra ungdomar

posted in: Okategoriserade 0

Hundkurs för våra ungdomar är framförallt för att träna hund tillsammans. Man kan hitta på mycket roligt med sin hund och det finns många olika sätt att stärka samarbetet och kontakten med hunden. Det vi gör på träningarna kan man givetvis göra hemma och för att lyckas med sin hund så behöver man träna mycket hemma, såklart. Vi kommer träna lydnad, rallylydnad, agility, motion tillsammans med din hund. Nosaktivering och bruksgrenarna kommer vi nosa lite på.  Vi kommer att lägga upp programmet så att det ska passa alla. Så att alla får testa det som man känner att man vill vid dessa tillfällen. Om ni har förslag på innehåll så får ni gärna komma med dem. Vi ser fram emot en spännande tid och hoppas att ni hänger på.

Vi kommer att vara utomhus så tänk på kläder efter väder !

Kurs Värnamo Hundungdom vår

Saker att ta med till Hundkurs för våra ungdomar och datum ser ni nedan. Datumen kan ju ändras men då informerar vi om det gången innan. . Viktigt att också ta med då är vaccinationsintyg och medlemsbevis i Värnamo Brukshundklubben eller Svensk Hundungdom med vald klubb Värnamo Brukshundklubb.

Saker att ta med varje gång:

• Hund
  • Koppel
  • Godis till hunden
  • Leksak till hunden
  • Kläder efter väder

Frukt eller en macka till dig

Kursdatum: 13 april, 20 april, 27 april 4 maj, 11 maj, 18 maj Avslutning 25 maj
Kurstid: 17.30-19.45

Kursledare: Marie Rylander, Pernilla Claesson
Frågor: 070-729 29 48 (Marie) 073-537 13 83 (Pernilla)

Pris: 0