Årets Julklapp till våra medlemmar

posted in: Okategoriserade 0

Årets Julklapp till våra medlemmar är en föreläsning med Susan Linderos om friskvård för dig och din hund.

Vill du veta mer om friskvård och få ut mer av din och din hunds träning, både gällande kontakt- och konditionsmässigt är detta rätt föreläsning för dig.

Anmälan till Föreläsning med Susan Linderos om friskvård för dig och din hund. Senast 1 december LÄNK
Max 50 platser, först till kvarn gäller och blir vi fler så kör vi den i repris.

Alla kan friskvårdsträna tillsammans med sin hund. Vill du bli sund med din hund och veta mer om friskvård är du varmt välkommen till Värnamo Brukshundklubb,
och hämta Årets Julklapp till våra medlemmar.

Vi kommer att avsluta med praktiska övningar; så kan hunden sitta i bilen under teorin, har ni sen möjlighet att testa på lite olika cirkelträningsövningar tillsammans.

Plats och tid, fredagen 4 december 18,30-21,00 i Värnamo Hundarena.

Friskvårdföreläsningen är gratis för alla våra medlemmar

Årets Julklapp till våra medlemmar

Lite information om Susan är SBK friskvårdsinstruktör, lärare och avtalsinstruktör inom Svenska Brukshundklubben.

Kolla denna Youtube film om friskvård LÄNK

Information om SBKs nya satsning LÄNK