Ny Generalsekreterare inom SBK

Vi har glädjen att meddela att förbundsstyrelsen nu anställt en ny generalsekreterare vid namn Therese Palm med tillträde 16 januari.
Therese återvänder till Svenska Brukshundklubbens förbundskansli efter ett år med andra uppdrag.
Tidigare har hon jobbar som handläggare för avel och hälsa.
När uppdraget för certifiering av assistanshundar tillföll Svenska Brukshundklubben gick Therese in som projektledare för det arbetet.
Efter ett år som arbetsledare och egenföretagare återvänder Therese – nu i rollen som generalsekreterare.
Hon tillträder tjänsten fr.o.m 16 januari 2018.
Therese har tidigare arbetat inom Studiefrämjandet, är både lärare och instruktör i Svenska Brukshundklubben
och är själv aktiv med sina hundar. Det tillsammans med tidigare tjänster på förbundkansliet ger henne en bra inblick i alla delar av
verksamheten och ett stort nätverk inom hundsverige.
Therese hälsas varmt välkommen till sin nya tjänst.